WORKOUT MOTIVATION

Jeg kom akkurat inn døra etter en deilig joggetur sammen med en av mine gode venninner. I dag ble Bygdøy-runden byttet med Frognerparken til en forandring. Herregud, så vakkert det er ute nå, og det er bare så deilig å komme seg i rutiner med trening igjen etter måneder på reisefot. Det gir meg så mye glede og jeg blir en million ganger mer opplagt.

Jeg prøver å bevege meg på en eller annen måte hver dag. Komme meg ut. Bruke kroppen. Om jeg så bare tar meg en gåtur. Ellers løper jeg mye ute (så lenge det lar seg gjøre), går på bootcamp, pilates og bikram hovedsakelig. Variasjon er gøy, samtidig som det gir meg glede på ulike måter.

Men det skal sies; som alle andre kan jeg slite med motivasjonen og dørstokkmila kan virke ekstremt lang til tider. Derfor minner jeg  meg selv alltid på den deilige følelsen jeg får etter at jeg har trent. Uavhengig om det har vært en hard eller rolig økt. Dernest motiverer jeg meg selv med at jeg får mye overskudd, energi og sover bedre i periodene jeg trener. Og så hjelper det alltid på motivasjonen når jeg har kjøpt meg nytt, fresht treningstøy. Da kan jeg nesten ikke vente med å hoppe inn i klærne, teste skoene eller høre på så høy musikk at den overdøver pusten min. Kom deg ut du også, da! Xx

One thought on “WORKOUT MOTIVATION

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *