Where to stay in Paris

Jeg har alltid bodd på hotell i Paris og da Janka foreslo at vi skulle bo i leilighet, ble jeg skeptisk. Men hennes argumentasjon om større plass, hjemmelagde frokoster og faktum av å få samlet jentene under samme tak ga mening.

Men det var først da hun videresendte bilder av denne leiligheten at jeg ble overbevist. Her så jeg umiddelbart for meg at vi skulle kose oss, og det gjorde vi - til de grader.

Leiligheten befinner seg i hjerte av Paris, Saint Germain. Du har alt du trenger i umiddelbar nærhet og du kan gå til de populære shoppinggatene og historiske severdigheter spotter du på veien. Rett utenfor leiligheten finner du hyggelige kaféer på gatehjørnene og en lokal butikk hvor du kan handle småting for å fylle opp kjøleskapet.

Vi fant mange fine leiligheter hos Booking.com, men denne trakk det lengste ståeet: God plass, lyst og romslig, to soverom, tre bad, kjøkken og HAGE. Leiligheten tilhører en kunster, så veggene var fylt opp med inspirerende kunstverk, fargene var lekne og interiøret morsomt.

Du finner denne leiligheten HER.  Ønsker du å booke noe annet via Booking.com finner du rabattkode HER. Xx Darja

One thought on “Where to stay in Paris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *