Weekday x IF

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Det er mørkt når jeg går til jobb og det er mørkt når jeg skal hjem igjen fra kontoret. Årets mørkeste periode er en utfordring, ikke bare for psyken, men for alle som vandres i trafikken. Og dessverre er det slik at fåtallet av oss bruker refleks. En undersøkelse gjort av IF avslører at majoriteten av oss under 30 år enten ikke bruker refleks av forfengelige grunner eller fordi man glemmer det.

Processed with VSCO with hb2 preset

Derfor har Weekday teamet opp med IF og skapt en eksklusiv kolleksjon av reflekterende tilbehør, som sørger for at vi synes i mørket, samtidig som tilbehøret er fasjonabelt. Kolleksjonen består av masse kult tilbehør; choker, caps, sekk og ulike bager. Dette er livreddende tilhør du bør gå til anskaffelse av med en gang!

Processed with VSCO with hb2 preset

Selv har jeg sikret meg denne lille bagen som rommer det aller viktigste jeg trenger (telefon, nøkler, notisboken min, lommebok, leppomade...). Praktisk er den også ettersom den henger tvers over skulderen og jeg derfor kan ha hendene fri.

weekdayxif

Så, ta nå ansvar for deg selv, venninner, foreldre, kjæreste eller søsken og gå til anskaffelse av moderne og stilig tilbehør som kan bidra med å redde liv. Jeg, Weekday og IF håper at vi sammen kan gjøre en forskjell!

Bag: Weekday x IF. Blazer: Pierre Balmain. Turtleneck: Ganni. Sunglasses: Saint Laurent/Krogh Optikk. 

Photo: Malin Gaden 

5 thoughts on “Weekday x IF

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *