VOGUE.COM

75E16C00-6237-4884-B04E-76841ADE66B8

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Selv om jeg ofte er å se på høye hæler og i nokså elegante antrekk, liker jeg til tider å gå for de mer tilbakelente og komfortable plaggene. I Stockholm gikk jeg for lag-på-lag, ulike gråtoner og materialmiks.

Processed with VSCO with hb2 preset

Solbrillene fra Ray Ban (Wayfarer) er helt klart mine favoritter blant de titalls andre solbrillene jeg eier. De toner liksom ned antrekkene mine og passer til alle anledninger. Kjøpte meg akkurat et nytt par ettersom mine gamle var så ripete, men mistet de i Stockholm. Så da er det bare å gå til innkjøp av nok et par!

Picture: Acielle for Vogue.com (1). Emil Jarengrim (2-3).

2 thoughts on “VOGUE.COM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *