VITAMIN BOOST

I det siste har jeg vært enda mer opptatt av huden min og å ta best mulig vare på den. Det er kanskje ikke rart når kulda setter inn og gjør huden stiv og tørr. Selv om jeg har noen favorittprodukter jeg sverger til, tester jeg flittig ulike produkter for å sammenligne resultatene, og for å utforske om det er andre produkter som gjør huden min godt.

Mitt ferskeste tilskudd (foruten frukt og grønt) til min daglige hudpleierutine er AF vitamin 20C serumskapsler fra Exuviance. Denne nyheten fra Exuviance inneholder 20% C-vitamin som gir huden en frisk glød i det kalde vinterværet, i tillegg beskytter kapslene huden mot frie radikaler og tilbakestiller hudens elastisitet.

Jeg bruker en kapsel med serum hver kveld etter å ha renset huden, deretter påfører jeg en rik nattkrem som, i kombinasjon med serumet, gir meg en myk og frisk hud når jeg våkner om morgenen. Det er så deilig når man merker at produktene faktisk er aktive og fungerer.

Du finner produktet her om du vil teste det selv og beskytte huden, samt gi huden en ordentlig boost. Ønsker dere en fin uke! xx

One thought on “VITAMIN BOOST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *