VI SELGER GARDEROBENE VÅRE

IMG_7201

IMG_7203

Åh, sol og vår - jeg storkoser meg så fort solen glimter til! Denne uken er busy, busy, men det er selvsagt bare gøy å ha flere baller i lufta. Jeg skriver tekster, er i møter og knipser bilder mellom slagene.

IMG_7204

Førstkommende lørdag (18.mars) er det meldt strålende sol så Tone, Hedda og jeg selge klærne våre i bakgården til Hedda i Eilert Sundts gate 27, fra kl 12-15. Jeg har akkurat flyttet og har bestemt meg for å starte med litt blanke ark i en allerede overfylt garderoben. Det vil med andre ord si at jeg har ryddet en hel del og kan love dere flere kupp! Ta med dere lørdagskaffen, en venninne eller venn og spaser innom for å titte, si hei eller gjøre et godt kjøp. Gleder oss til å se dere! Xx Darja

Photo: Joe Harper

4 thoughts on “VI SELGER GARDEROBENE VÅRE

  1. Erica

    Ååå jeg elsker salgene deres! Har handlet så mange skatter av deg som jeg bruker igjen og igjen! Kan dessverre ikke komme på lørdag… Håper du legger noe ut på Tise eller lignende dersom du ikke får solgt det 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *