Tbilisi Fashion Week

Janka, Annabel, Tine Andrea og jeg er invitert på Tbilisi sin moteuke i Georgia med avreise førstkommende onsdag. Jeg har lest meg opp og sjekket ut flere designere og kan meddele at jeg er imponert. Med andre ord gleder jeg meg stort til å delta på denne moteuken for aller første gang, ikke minst møte spennende mennesker og designere, samt å oppleve en ny by og kultur. Holder dere selvsagt oppdatert fra Tbilisi X

4 thoughts on “Tbilisi Fashion Week

  1. Anne

    Kult, vært i Georgia flere ganger, et veldig annerledes og fint land det er lett å bli glad i. Pass på at dere får smakt lokal qvevri-vin! Kan anbefale gamlebyen og et bad i de varme svovelkildene når man er sliten. Maten er det bare å glede seg til!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *