The Perfect Wedding

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

I går var det duket for bryllup til verdens vakreste og beste par, Camilla og Nickolai. Vielsen ble holdt i Frogner Kirke med en rørende, noe utradisjonell og nydelig seremoni. Menn var ikledd smoking og damene bar kjoler i alle regnbuens farger, i både korte og lange silhuetter. Middagen ble arrangert i solfylte omgivelser på Holmenkollen Restaurant hvor to legendariske toastmastere satte stemningen for festen rimelig fort. Taler, tårefylte øyne, latter, musikalske innslag, dans og generelt sinnsykt god stemning oppsummerer kvelden godt. Tusen takk for en magisk tredagers feiring, C&N!

12 thoughts on “The Perfect Wedding

 1. Tina Seltzer

  Tusen, tusen takk for alle de herlige og flott bildene. Har allerede sendt de videre til Anastasiya. Vet hun kommer til å elske de hun også! Du er helt rå på fotografering. så tusen tusen takk for at du deler! Flott webside har du også! Jammen er du dyktig, flink og vakker…..some gets it all!

  Reply
  1. Darja Barannik Post author

   Hei Tina,

   Takk for sist!

   Tusen takk for utrolig hyggelige ord og tilbakemelding – det setter jeg stor pris på! Veldig koselig at du liker nettsiden og bildene mine.

   Ønsker deg en strålende uke! Hils alle. Klem Darja

   Reply
 2. Connie

  Hei Darja,
  Jeg er stor fan av bloggen din, nydelige bilder og masse inspirasjon. Du har en utsøkt smak! Vet du tilfeldigvis hvor den lys gule/ lys lilla kjolen til hun med Bottega-clutchen er fra? Connie

  Reply
  1. Darja Barannik Post author

   Hei Line,

   Tusen takk! Det var bare en veldig god stemning i kirken: Folk lo og klappet, og brudeparet danset seg ned kirkegangen etter vielsen. I tillegg var det musikals innslag, hvor plutselig en av “gjestene” reiste seg fra benken og begynte å synge, og så reiste 10 andre seg som var spredt rundt blant de ekte gjestene og sang. Helt fantastisk bra!

   Klem Darja

   Reply
 3. pia

  Så utrolig flotte bilder du tar, har ikke vært på bloggen din før, men kommer garantert til å bli en fast følger! Kan jeg spørre om du vet hvor den lysegule/stroppløse kjolen som ei venninne av deg går i?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *