The perfect sandals

Processed with VSCO with hb1 presetSandalene fra Hermés har fort blitt mine favoritter. De er så deilige å slenge på seg på stranden eller til lunsj, samtidig som de gir antrekket en elegant touch og er fine på foten. Riktignok var de ikke så gode på mine sensitive vinterføtter den første uken, men etter at jeg fikk gått de ut (med sokker, ha ha) hjemme sitter de som et skudd og er så gode på foten. I florida var de virkelig mine bestevenner ettersom de passer til absolutt alle antrekk.

Min venninne, Elisabeth, har sandalene i i mykere skinn, så de er nok behagelige fra dag én. Men igjen, jeg tror dette er veldig individuelt. Hadde jeg kjøpt mine i dag hadde nok foten min vært rustet og mer mottakelig for litt stivere materialer etter noen barføtte uker.

2 thoughts on “The perfect sandals

  1. Erica

    Hei Darja! ELSKER bloggen din, og stilen din 🙂 Derfor lurer jeg på om du har noen pakketips til meg som skal på weekend-tur til København. Hva slags type sko og klesplagg tenker du det vil være lurt å ha med i kofferten?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *