That sexy color

[caption width="733" id="attachment_2047" align="aligncenter"]Costume - EA - Inn i sminkeskapet 1097 ubehandlet Foto: Einar Aslaksen[/caption]Ettersom jeg ofte går for en naturlig look, liker jeg å sprite opp leppene med en fargesterk leppestift. Jeg elsker alt fra knallrøde farger til de mer duse rosatonene. Det er alltid en leppestift i vesken min - ypperlig å påføre når jeg løper fra jobb til middag, for en kjapp touch up.

image

På neglene liker jeg å legge rødtoner. Jeg synes det er noe elegant og feminint over fargen. Jeg går til Aviva Helse, hvor Silje ordner neglene mine. Etter min mening sier stelte negler noe  om personligheten til en person, så jeg prøver å holde mine fine så ofte jeg kan. Shellac på hender og føtter er noe jeg spanderer på meg  - dette anbefaler jeg virkelig til alle. Det sitter lenge og sørger for fantastisk fine hender og føtter i flere uker (dessuten sliter det ikke på neglene på samme måte som gelé gjør). I periodene hvor jeg lar neglene hvile bruker jeg vanlig rød neglelakk og top coat. Jeg synes også beige og nude er superfresht på neglene!

2 thoughts on “That sexy color

 1. Johanne

  Liker bloggen din såå godt, Darja! Du er veldig inspirerende 🙂
  Kan jeg spørre hvilket nummer det er på Chanel leppestiften? Jeg regner med det er den du har brukt på flere bilder de siste innleggene, og den er knallfin!! Fortsatt god ferie 🙂

  Reply
  1. Darja Barannik Post author

   Hei Johanne!
   Så utrolig hyggelig å høre – tusen hjertelig takk for koselig ord! Leppestiften jeg bruker er nr. 80 (Eèole).
   Takk og i lige måde! Klem fra Florida

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *