Behind the scenes Tesori Diamanter

16029_tesori_3_171

Tidligere i år hadde jeg shoot med Tesori Diamanter og under deler jeg en filmsnutt hvor dere  kan bli med bak kulissene. I to dager fikk jeg lov til å skinne (bokstavelig talt) med vakre forlovelses- og gifteringer, tennisarmbånd, smykker og ørepynt. Jeg drømte meg bort til frierier, forlovelse og morgengaver (men det har blitt med drømmen, enn så lenge).

16029_tesori_4_193

Og nå som vi går inn i en mørk og koselig tid, hvor mange blir fridd til av sine bedre halvdeler, tenkte jeg det var på sin plass å komme med anbefaling og minne dere på hvor dere får tak i vakre diamanter til suverene priser. Tesori Diamanter har nemlig  et bredt utvalg av diamantsmykker av ypperste kvalitet og er spesialister på forlovelse og giftemål, men de kan også skreddersy alle typer smykker etter smak og budsjett.

16029_tesori_8_150

Jeg elsker jo alt som kan skreddersys og personliggjøres, og med hjelp fra Tesori har jeg fått designet noen av mine drømmesmykker.  Og selv om ikke alt er kjøpt enda har jeg i det minste en flott ønskeliste. Det synes jeg også du skal ha - ta med deg din kjære og ta deg turen til Tesori, som holder til i lune omgivelser på Frogner. Her blir du tatt godt hånd og få all hjelp du måtte trenge!

Og ikke glem at julaften er rett rundt hjørnet og er du fortsatt usikker på hva du ønsker deg - ja, da kan jeg hjelpe deg: Hos Tesori Diamanter finner du klassiske smykker, som ikke er trendbasrte, men vil holde verdien og kunne brukes i generasjoner. Søte diamanthjerter, øredobber (hoops) med skinnende diamanter eller enkle ringer du kan bruke hver dag. God fornøyelse!

Photo: Truls Qvale

One thought on “Behind the scenes Tesori Diamanter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *