TESORI DIAMANTER

Hver bursdag og jul ønsker jeg meg smykker. Ringer, halskjeder eller armbånd som er valgt ut med kjærlighet av mennesker jeg er glad i. Det er de gavene jeg med årene har lært at jeg setter størst pris på. Det er også noe av det hyggeligste jeg vet å gi til andre. De er evigvarende, unike og smykkene blir en del av meg og den jeg er. 

Jeg bærer smykkene mine med stolthet. Hver dag. Og hvert smykke har sin egen historie, som gjør akkurat det smykket unikt og personlig for meg. 

Da venninnen min skulle giftet seg i Venezia i sommer var vi sammen på jakt etter morgengaven hennes. Hun ville ha de perfekte diamantøredobbene, og vi fant fort ut at de skulle hun designe hos Tesori Diamanter. Vi dro sammen i første møte på showroomet til Tesori Diamanter på Frogner og hun forklarte hva hun så for seg, og vi drodlet frem og tilbake. Etter et par dager fikk hun tilsendt 3D-tegning med forslag på design, størrelse og kvalitet på øredobbene etter hennes ønsker. 

 De var perfekte. Rett og slett så perfekte at venninnen min bestemte seg for å bruke de i bryllupet som eneste tilbehør til kjolen. Den dagen strålte hun som aldri før, og det — det gjorde ørene hennes også. 

 Nettopp fordi Tesori Diamanter tilbyr en beundringsverdig, personlig service, smykker designet etter egne ønsker (les mer om spesialdesign her), eksklusive diamantsmykker og de beste kvaliteter gjør at jeg gang på gang handler der selv og anbefaler det til alle rundt meg. 

 Ønsker du deg noe ekstra fint til jul eller er kanskje tiden inne for at din bedre halvdel skal ta det neste steget? Eller kanskje du skal ta ting i egne hender? Ja, da kan jeg love deg at de lune omgivelsene hos Tesori Diamanter sørger for en herlig opplevelse og fantastisk service. Jeg anbefaler deg å booke en time slik at hele prosessen skjer privat i ro og mak, samtidig som du vil få en personlig innføring i diamatkyaliteter og utvalg, om du ønsker det. 

 Hos Tesor Diamanteri er alle velkomne – enten du vil ta en titt eller overraske din kjære. Jeg kan love deg en eksklusiv, lærerik, imøtekommende, hyggelig og jovial opplevelse. Det er liksom så avslappet, samtidig som det er eksklusivt! Lykke til med førjulsforberedelsene! 

2 thoughts on “TESORI DIAMANTER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *