TESORI DIAMANTER

16029_tesori_2_174

Med årene har jeg blitt mer og mer glad i og opptatt av skinnende diamanter. Det er ofte de som står øverst på ønskelisten min til jul, bursdag og andre spesielle anledninger. Jeg har stort sett det jeg trenger, men smykker får jeg aldri nok av. Og for meg betyr det ekstra mye å få slike tidløse og vakre oppmerksomheter fra de som står meg nærmest, fordi det er ringer, armbånd eller halskjeder jeg vil bruke hele livet, og som jeg igjen kan gi i arv til mine barn.

16029_tesori_6_044

Jeg er utrolig stolt av å være ambassadør og kampanjemodell for Tesori Diamanter. Vi har hatt et godt samarbeid i flere år, og det er en diamantleverandør jeg virkelig står inne for og kan anbefale på det varmeste. De har et bredt utvalg av diamantsmykker av ypperste kvalitet og er spesialister på forlovelse og giftemål. Og ikke minst – Hos Tesori kan du kjøpe diamanter uten fordyrende mellomledd. Du får altså høy kvalitet til suverene priser.

Tesori Diamanter spesialiserer seg altså på forlovelsesringer og gifteringer, men kan også skreddersy alle typer smykker etter smak og budsjett. Enten du ønsker klassiske eller moderne ringer, enstensringer med sidediamanter, rosettringer, eller allianseringer, så har Tesori et bredt utvalg, og alle smykker kan lages i hvitt gull, rosé, gult gull og til og med platina.

00005

Tesori Diamanter er veldig opptatt av å yte god service og gi deg sin fulle oppmerksomhet. De anbefaler derfor at man på forhånd booker time. Da får du som kunde virkelig god tid til å prøve smykkene i ro og mak, og ikke minst får du en bra innføring i diamantkvalitet og utvalg.

16029_tesori_8_095

På Frogner kommer du inn i et lunt og flott showroom. I det du entrer rommet får du umiddelbart en deilig følelse og blir tatt godt imot av erfarne og vennlige medarbeidere som har høy fagkompetanse. Her er alle velkomne – enten du vil ta en titt eller overraske din kjære. Etter mitt første besøk hos Tesori Diamanter satt jeg igjen med et inntrykk av en eksklusiv, lærerik, imøtekommende, hyggelig og jovial opplevelse. Det er liksom så avslappet, samtidig som det er eksklusivt!

00001

Tesori Diamanter har nå også åpnet showroom i det ærverdige Rekstenbygget i Bergen, der de vil yte vestlendingene den samme servicen.

Altså, jeg bare sier det – det er en sann drøm å være på besøk hos Tesori Diamanter. Jeg blir helt oppslukt av alle de fantastiske smykkene deres. Og som dere ser ovenfor – de har selvsagt også den perfekte morgengaven. Og har du allerede begynt å tenke på hva du ønsker deg til jul - ja, da er vi to! X

Photo: Truls Qvale

One thought on “TESORI DIAMANTER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *