Tbilisi Day 2

Da går dag to mot slutten, i alle fall visningene. Dagen har vært proppfull med visninger og presentasjoner, og vi løper bokstavelig talt fra det ene til det andre. I løpet av disse to dagene har vi allerede fått nye bekjentskaper og kost oss i selskapet deres, blitt introdusert til titals georgiske merker og fått oppleve hva Tbilisi har å tilby av lokale mat- og vinopplevelser. Vi koser oss.

Jeg faller stadig for georgisk design, og mitt siste tilskudd er designet til Anouki. Denne jumpsuiten er kanskje tidens deiligste plagg - ja, jeg hadde sovet godt i denne, men detaljer som perler og cut-outs sørger for at "pysjen" piffes opp. Nå løper jeg videre til neste visning etterfulgt av middag. God kveld xx

4 thoughts on “Tbilisi Day 2

 1. Astrid Rød

  Så fine antrekk du har for tiden! Håper dere har hatt en fin tur. Skal faktisk feire nyttår i Tblisi. Har du noen tips til restauranter eller annet spennende i denne byen? 🙂

  Reply
  1. Darja Barannik Post author

   Hei Astrid! Beklager sent svar, men jeg rakk ikke å teste så alt for mye i Georgia, dermed er jeg usikker på om jeg er rette person til å gi tips 🙂 xx

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *