STYLEmag

StylemagCOVER

Håper alle har husket å kjøpe med seg STYLEmag på ferie! Den store sommerutgaven er plastet med STYLEinteriør (og freshe neglelakker) - det vil med andre ord si: haugevis av lesestoff og inspirasjon. Jeg er så stolt av denne utgaven - for en ære det har vært å få jobbe med  innholdet, fantstiske mennesker og redaksjonen. At jeg i en alder av 24 år skulle få denne muligheten hadde jeg ikke trodd, men hard jobbing, ambisjoner og mål hjelper på veien (og en dose flaks).

[caption id="attachment_646" align="aligncenter" width="1121"]2015.03.10-STYLEmag-chicksa-15428 Foto: Thomas Qvale. Fra venstre: Nathalie Helgerud, Darja Barannik og Stella Vaage.[/caption]

TeamSTYLE har følgene å si til dere:

Velkommen til vår store sommerutgave! Vi er teamSTYLE og gleder oss til å gi deg sommerens absolutte trendbibel, fylt til randen av de viktigste trendene, de beste shoppingtipsene og masse inspirasjon til å nyte tidenes sommer. Sommergarderoben er liksom noe helt eget, synes vi. Enten du velger det aller enkleste og mest komfortable for en tur på stranden, eller har lyst til å pynte deg litt ekstra til en sommerfest, er det en super tid for å eksperimentere litt. Kanskje du skal teste ut 70-tallstrenden med et par jeans med sleng og høye sandaler? Eller ta blonder og gull til et nytt nivå? La deg inspirere av moteserien på s 60! Vi i teamSTYLE heier på personlig stil, og vil du skal finne et utrykk som funker for deg. Derfor viser vi deg hvordan vi selv styler 3 trendplagg, på 3 ulike måter. Nathalie klinker til med en hvit skjorte til et frynsete skinnskjørt, Darja går for en mer preppy-look, mens Stella velger et mer rocka uttrykk. Vi håper vi kan gi deg inspirasjon, tips og guts til å eksperimentere litt med sesongens trender. Mote er ikke så alvorlig, det er faktisk lov å ha det gøy også! Også har vi funnet ut at sommeren er for kort til å BARE gå i skyhøye hæler, men en luftetur av favorittparet, det gleder vi oss til.

Med dette ønsker vi dere fortsatt god sommer! Få tak i den store sommerutgaven og nyt late dager med STYLEmag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *