Spice up your walls

Det tar tid å komme seg på plass i en ny leiligheten. Mye lengre tid enn hva jeg trodde, men til gjengjeld er gleden stor når det kommer inn nye ting til leiligheten. Enten det er sofa, puter, gardiner eller nye pyntegjenstander. Hver minste ting blir satt pris på og man ser de hva de små detaljene gjør med helheten. Vi mangler fortsatt en god del, men vi er i det minste godt i gang.

Vi bestemte oss tidlig for at vi at vi skulle ta veggene våre helt til slutt. Vi har det høyt under taket og har store flater som trenger å fylles med posters, malerier og annen kunst. For vi er begge enige om at vi skal ha en god miks. Samleobjekter og rimeligere alternativer. For på lik linje med bra klesstil mener jeg er kunsten til å skape en inspirerende interiørstil ligger i evnen til å kunne blande dyrt og billig, gammelt og nytt.

Den mørke kjøkkenveggen har vi lyst til å fylle på med poster i ulike størrelser - et hav av dem i forskjellige størrelser og rammer. Gjøre det litt mer lekent, rett og slett. Jeg har allerede funnet noen favoritter hos Desenio, som du kan få på 25 % rabatt nå. Vårt valg falt på matinspirerte bilder (naturlig nok når bildene skal prydes på kjøkkenet), ulike størrelser på bildene og forskjellige farger på rammene.

Er det en ting som er sikkert er det at Desenio gjør det enkelt for deg å spice opp hjemmet med plakater og posteres. Men, om du trenger litt hjelp på veien med ulike stylingmuligheter finner du masse inspirasjon hos Desenio. Alle bildene er satt i miljø og det hjelper hvert fall meg og se løsninger - enten det er sammensetninger, plasseringer eller ulike kombinasjoner, lar jeg meg inspirerer.

Spice opp ditt hjem også da vel?  Bruk rabattkoden "DARJABARANNIK" som gir 25 % rabatt på plakater og posters (gjelder ikke rammer og handpicked) hos Desenio fra og med i dag til og med torsdag (25-27.juli). FORTSATT GOD SOMMER! X

11 thoughts on “Spice up your walls

  1. Kathy

    Hei. Så lekkert kjøkken! Kan jeg spørre hvor de to store (grå/sorte) lyslyktene er fra, de på den hvite benken? På forhånd tusen takk 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *