Share Your Sexy

Processed with VSCOcam with b1 preset

I forbindelse med Calvin Klein Underwear og Zalando sin nye #Shareyoursexy kampanje ble jeg spurt hva sexy betyr for meg.

Processed with VSCOcam with b1 preset

For meg er sexy så mye mer enn noe seksuelt. Mennesker med selvtillit og utstråling som besitter kvaliteter som ydmykhet og ærlighet - evnen til å være et medmenneske, heie andre frem og være den beste utgaven av seg selv er sexy!

Processed with VSCOcam with b1 preset

Å våkne opp med ansiktet mot kjærestens rygg, kikke opp på de store, rotete krøllene hans og kjenne den varme kroppen inntil min er sexy. Nyte duften og smaken av nykvernet kaffe i sengen.  Rulle i crispy sengetøy, tvinne dynene rundt bena og bruke timesvis i sengen en søndag morgen er sexy.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Det er sexy hver gang han avbryter og fullfører setningene mine med en sarkastisk stemme fordi han kjenner meg så alt for godt. Måten vi opplever et senario på akkurat samme måte: Ved kun et blikk får vi totalt latterkrampe fordi vi tenker nøyaktig det samme.

Processed with VSCOcam with b1 preset

At vi i 1642 dager har kysset hverandre hadet hver eneste morgen. Til og med de dagene vi har våknet og vært forbanna på hverandre har førstemann ut døra ansvaret for å avlegge det kysset.  Halvhjertet eller ei - vi har ikke fraviket en eneste dag. Fire og et halvt år med morgenkyss. Er ikke det sexy?

CK

Sexy er så mangt - det er en følelse, kjemi eller opplevelse - noe fysisk eller psykisk.  Menneskene du møter, antrekket som gir deg selvtillit eller omgivelsene rundt deg.

Processed with VSCOcam with b1 preset

Byer du besøker, arkitekturen du omringes av, kunsten du eksponeres for eller blomstene du plukker - de små tingene i hverdagen som gjør en forskjell finner jeg sexy.

CK2

Hva betyr sexy for deg? Del det med meg på Instagram (@darjabar), og bli med i trekningen av et gavekort på 100 Euro hos Zalando. Husk å tagge #ShareYourSexy, #Norge og meg @darjabar og @zalando_official i bilde. Les mere om #ShareYourSexy kampanjen og sjekk din sexfactor her!

2 thoughts on “Share Your Sexy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *