San Pietro di Positano

Okei, skal du til Positano så ser du deg faktisk nødt til å hoppe i en taxi og ta den femminutters korte turen til hotellet San Pietro. For et fantastisk fint sted! Start kvelden med en drink (Bellinien var sykt god) på kanskje verdens fineste terrasse og spis en bedre middag ute på restauranten Zass. Utsikten er ubeskrivelig og servicen utmerket. Under middagen var det en operasanger som underholdt oss med nydelige toner, som selvsagt gjorde helhetsopplevelsen enda bedre.

Avslutt kvelden med enda en drink på terrassen før du tar løpefart tilbake til byen. Le Serinuse, nok et fantastisk hotell, byr også på utsikt og deilige drinker, men feststemningen er noen nivåer høyere. Franco´s Bar (tilhørende hotellet) er et perfekt sted for en å kose seg med drinker, høre på musikk og kikke på mennesker. På Le Serinuse bør du også spise middag i Østersbaren, men husk å booke bord i god tid. Er du i skikkelig partyhumør er Music on the Rocks stedet for deg; klubben befinner seg i en grotte og festen varer helt til morgenen etter.

Og et til lunsj/middagssted vi fikk anbefalt er Villa Treville som skal være veldig bra. Vi fikk ikke testet det da det var bryllup der helgen vi var der, men tror det kan være verdt en tur X

One thought on “San Pietro di Positano

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *