PUSH UP DRAMA MASCARA CHALLANGE

I november var jeg i København sammen med Maybelline hvor vi hadde to helt fantastiske dager i studio. Det var en erfaring i seg selv å jobbe med et så profesjonelt team og respektert merke med store ressurser. Så gøy! Og dere, trommevirvel, nederst finner dere min aller første video på bloggen!

Processed with VSCOcam with b5 preset

Maybelline utfordret meg til å teste deres nye mascara Falsies Push Up Drama (som Gigi fronter internasjonalt). Vi ønsket å teste om mascaraen kunne leve opp til forventningene, ikke minst om resultatet ble bedre enn ved bruk av løsvipper. Svaret fikk jeg ved å feste løsvipper på det ene øyet, for deretter å påførte Maybellines Push Up Drama-mascara på det andre (se resultatet og prosessen nederst i videoen).

image

Jeg ble faktisk veldig overrasket over den store forskjellen. Ettersom jeg aldri har prøvd løsvipper, gledet jeg meg litt til å teste det. Dessverre var det både vanskeligere å påføre vippene og resultatet ble dårligere. Altså, sjekk forskjellen på venstre og høyre øye i slutten av videoen (det er ikke noe lureri eller fotoshoping) - denne maskaraen gjør jobben sin! Mascaraen sitter godt, gir lengde og tykkelse, akkurat slik den skal, pluss litt til.

https://youtu.be/HOPxFJz-9EI

Thank you, Maybelinne! 

8 thoughts on “PUSH UP DRAMA MASCARA CHALLANGE

  1. Erica

    WOW! Gleder meg til å kjøpe den maskaraen, for den så helt fantastisk ut… Og forresten – du er SÅ nydelig!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *