PROSJEKT SOVEROM

Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg nå sover så mye bedre. Vi har nemlig (endelig!) tatt tak i soverommet og fått det i orden. Og overraskende nok har vi erfart at det faktisk ikke skal så alt for mye til for å gi soverommet et ordentlig løft.

Redningen vår ble Mille Notti, som kunne levere absolutt alt av det vi trengte. Vi fikk begge en aha-opplevelse da sengegavelen i fløyel kom på plass — samboeren min og jeg var begge enige om at den ga en umiddelbar lun og deilig følelse. For ikke å snakke om sengekappe som virkelig forvandler en mindre pen seng (riktignok helt ny) til et flott innrammet møbel. Det hvite, vakre, 100 % økologiske sengetøyet fra Mille Notti kjennes mykt mot huden natt etter natt og jeg tør å påstå at nettopp derfor er det vanskeligere å stå opp på morgenen.

Pete (min samboer) og jeg har alltid vært fan av Mille Notti og har i de syv årene vi har vært sammen har vi hatt de stilrene hådklærene og bademattene på badene fra Mille Notti, som har holdt seg like fine i kvaliteteten. Vårt nye tilskudd er altså alt til soverommet og vi er over oss av begeistring. Designet er stilrent og tidløs, kvaliteten er av det ypperste og hele soverommet har fått en ny sjarm. Vi titter faktisk støtt og stadig innom soverommet begge to — bare fordi vi synes forvandlingen er så stor og at det har blitt så fint.

Vi er så fornøyde med produktene at vi har kjøpt både sengetøy og håndklær i julegaver til våre nærmeste i år — anbefales! HER kan du finne noen av mine favoritter. xx Darja

FØRBILDE:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *