LET’S GET UNDRESSED

PRJeg elsker blondeundertøy i deilig materiale, som omfavner kroppen på en behagelig måte. BH-ene og blondetrusene fra Pierre Robert er silkemyke mot huden, i tillegg til at designet er akkurat slik jeg liker det. Elegant og sexy med delikate detaljer! IMG_7044Blondeundertøyet fra Pierre Robert kommer i trekant-BH-er (som jeg sverger til) og delikate blondetruser (cheeky er min favoritt) i fargene sort, blått og hvitt. Alle variantene er med meg til Paris og brukes hver dag. Jeg elsker at undertøyet står i kontrast til resten av antrekket, slik den mørke BH-en gjør til skjorten min her. Og essensielt er den lille blondekanten som kan titte frem under en bluse til fest.

PR3Vi kvinner kan glemme å unne oss nytt undertøy i en hektisk hverdag - ofte tar vi bare til takke med det ene settet vi investerte en formue på... Så, hva er vel ikke bedre enn å faktisk kunne kjøpe både lekkert, behagelig OG rimelig undertøy mens du handler i din nærmeste dagligvare..? Ja, vi er alle opptatte av å føle oss vel, så la oss begynne med det vi har tettest til brystet, damer. Anbefaler Pierre Robert sine undertøysett i blonder, som du finner her!

I morgen kan dere følge dagen min i Paris på @pierrerobert på Instagram! Xx Darja

2 thoughts on “LET’S GET UNDRESSED

    1. Darja Barannik Post author

      Produktene er ganske normale i størrelsen, men jeg har gått en størrelse opp fra hva jeg vanligvis bruker. Personlig liker jeg at undertøy er litt løst enn for stramt 🙂

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *