Picture Perfect

Processed with MOLDIV

img_5468

Helgen har jeg brukt på å ommøblere hele leiligheten og rydde i garderoben. Jeg har rett og slett gitt leiligheten et løft og det føles skikkelig digg. Det er nesten så jeg selv føler meg litt fornyet, for omgivelsene rundt meg påvirker både humør og sinn.

img_5458

Små endringer utgjør med andre ord en stor forskjell. Og det trenger verken være dyrt eller brukes store ressurser på å fornye hjemmet. Et enkelt tips for å freshe opp hjemmet er å dekorer med fotokunst og plakater. I stuen, på soverommet eller i garderoben, hengende på veggen eller stående på gulvet.

img_5467

Desenio har mildt sagt et stort utvalg av ulike posters og plakater i forskjellige kategorier som passer ulike stiler - her tørr jeg å påstå at man kan finne noe for enhver smak. Enten du vil ha vakre naturomgivelser i stuen, moteinspirerte bilder i gangen eller søte bilder på barnerommet.

img_5464

Bildene finner du i ulike størrelsen og tilhørende fine rammer kan kjøpes i forskjellige farger og størrelser hos Desenio. Alt hos desenio.no finner du til gode priser med rask levering.

img_5466

Jeg klikket hjem haugevis av plakater og rammer, og her ser dere et av resultatene fra i garderoben. Tilbehør som sko og vesker bruker jeg mye penger på, så det er på sin plass at de får stå i fine omgivelser.

Jeg har fått lov til å gi mine fine lesere rabatter på disse herlighetene! Bruk rabattkoden darjadesenio, og få 25 % rabatt på alle posters. Dette tilbudet varer kun i to dager (18-20.oktober), så hver rask med å bestille dine favoritter til et enda bedre tilbud.

2 thoughts on “Picture Perfect

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *