The perfect watch OMEGA

Så lenge jeg kan huske har jeg alltid ønsket meg pene smykker til bursdager og til jul. Skinnende og glitrende materialer har alltid fanget oppmerksomheten min. Som barn kunne jeg beundre smykkene til mamma og bestemor i evigheter, og ofte låne de i skjul.

Og selv om disse smykkene var noen størrelser for store før, har jeg alltid drømt om at de en vakker dag kommer til å bli mine. Vakre smykker jeg kan bruke hver dag, resten av livet og som igjen vil gå i generasjonsarv. Det er de smykkene jeg i dag bærer med stolthet og det er de som betyr aller mest for meg. De har sjel og historie, og det er det som gjør de så dyrebare for meg.

Den opplevelsen vil jeg også kunne gi mine barn. Mitt vakreste smykke i dag er klokken fra Omega, Aqua Terra, som er et kunststykke i seg selv. Med en beundringsverdig mekanikk (!) og et vakkert ytre, er det vanskelig å ikke få stjerner i øynene når man ser denne klokken. Den er rett og slett helt perfekt. Og dyr. Det er ikke et kjøp man plutselig bare gjør, men det er en gjenstand verdt å spare til - for det er stor verdi i å investere i en klokke som vil vare evig. Hos Omega finner du dessuten en modell for alle stiler i ulike prisklasser.

I en hverdag hvor vi konsumerer mer enn noen gang er det nettopp slike verdifulle gjenstander jeg setter pris på. Ting som virkelig blir verdsatt og tatt vare på. Denne klokken vil jeg ha livet ut, og den vil også mine barn ha glede av.

One thought on “The perfect watch OMEGA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *