Party ready

Jeg er ganske enkel og rask med sminken min i hverdagen - jeg har en rutine som funker og gir meg det resultatet jeg liker: Naturlig og glødende. Men, jeg elsker å gi ansiktet mitt et løft til fest: Fargesterke lepper, metalliske øyne, fyldigere bryn og markante kinnbein.

Jeg starter med foundation fra Oriflame, som gir huden et jevnt og silkemykt (bokstavelig talt - konsistensen på huden er himmels) utgangspunkt.  Denne legger jeg på som normalt til både til hverdags og til fest, men jeg fremhever kinnbena ekstra med en brunlig rouge når jeg skal ut å svinge meg. Og mot den bleke desemberhuden liker jeg å gå for markerte øyne (alt fra blå- og rosa toner til den mer trygge, brune fargen) eller så enkelt som røde lepper. Enten eller - å gå for begge deler blir som regel for mye av det gode.

Ellers har jeg alltid røde negler til fest, intet unnta, og Oriflame sin variant har den perfekte rødtonen, og konsistensen og kosten gjør det enkelt å påføre neglelakken. Med meg i vesken har jeg conceaer som jeg ofte får bruk for utover kvelden, øyenbrynskost og leppestift. Du finner alt du skulle trenge her - både produkter du kan unne deg selv, men også de perfekte julegavene. X

Photo: McKenzie Price

One thought on “Party ready

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *