OMEGA HER TIME

Da jeg var i Paris under moteuken var jeg så heldig å tilbringe noen fine dager sammen med Omegafamilien. Jeg fikk møte den ikoniske supermodellen Cindy Crawford til intervju; og jeg kan meddele at hun er enda mer sjarmerende i virkeligheten enn på bilder. Barna hennes - som har gått i morens fotspor og selv blitt Omega-ambassadører - skal du heller ikke kimse av.

Familieklanen Crawford har ikke bare en trollbindende utstråling, men er attpåtil omgjengelige samt sterkt forretningsorienterte mennesker. Det forundrer meg derfor ikke at Omega har holdt seg tro til Cindy, og vice versa, og at barna hennes nå stepper inn som en stemme for den yngre generasjons Omega-tilhengere.

Omega hadde organisert en nydelig aften for sine gjester på det eksklusive Hotel de Sully i Paris. Omgitt av flotte og inspirerende menneske, tilreisende fra alle verdens land, følte jeg meg stolt over å kunne representere Norge i en slik setting. Denne kvelden var full av stimulerende samtaler og berikende taler fra Crawford-familien. Godt oppsummert var kvelden en fantastisk feiring av "Her Time"!

One thought on “OMEGA HER TIME

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *