OFFICE STYLE

_H8A9036Da er det midnatt og jeg sitter i kjent stil plassert ved spisebordet med macen foran meg. Ettersom store deler av uken har gått til møter er det arbeid som må tas igjen. Jeg hater å henge bakpå. Noen ganger føles livet mitt smått kaotisk. De gangene jeg holder i hundre ting på en og samme gang, sånn som nå: Mailer besvares, shoots planlegges, samarbeid avtales, innhold produseres, telefoner tas og relasjoner opprettholdes.
_H8A9092Til tross for en nokså glamorøs jobb, morsomme opplevelser og alt det der, så ligger det mye hardt arbeid bak alt det "fantastiske" dere eksponeres for. Dog arbeid som gjør at jeg gleder meg til jobb hver eneste dag! Akkurat nå er jeg inne i en hektisk periode, og jeg trenger din hjelp. _H8A9015Brenner du for mote, har estetisk sans, en god penn og er hardtarbeidende? Gjerne flink bak kamera? Vil du bli min assistent, høyrehånd eller nye venn (kall det hva du vil)? Dette kan være din vei inn i bransjen, på samme måte som jeg startet gjennom et internship. Send CV og en kort søknad til darja.barannik@kk.no dersom du er interessert (du må ha mulighet til å hjelpe til på en fotoshoot 3.juni). X Darja

Sweater: Ganni. Skirt: Balenciaga. Jewelry: Maria Black. Shoes: Jimmy Choo. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *