Off to Paris

Da er koffertene pakket og jeg har vendt snuta mot Gardermoen. I går føltes veien milelang. Kanskje fordi jeg har pakket inn og ut av kofferter de siste to månedene.  Betydningen av å være på reisefot har vært min realitet. Dager jeg har sovet i egen seng kan jeg tale på en hånd. Alt jeg egentlig har hatt lyst å gjøre den siste tiden har vært å være hjemme. Puste litt ut. Komme i rutiner.

Men til tross for at dørstokkmila var lang denne gangen har jeg nå sommerfugler i magen. Jeg gleder meg sånn skikkelig! Atmosfæren, menneskene, maten, vinen. Visningene jeg skal på, presentasjonene og alle de fine menneskene jeg skal møte. Ikke minst skal jeg få være med på noen kule prosjekter som jeg føler meg så heldig for å være en del av. Forteller mer siden X

Photo: Szymon Brzóska, The Style Stakler

3 thoughts on “Off to Paris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *