Ny stilling signert!

avslutning_darja

Gjennom et internship fikk jeg innpass i et av Norges største mediehus. To ganger i uken jobbet jeg redaksjonelt i en periode på tre måneder. Deretter fikk jeg lov til å freelance for STYLEmag i over ett år. I slutten av 2014 ble det klart at daværende sjefredaktør, Celine, hadde valgt å slutte. Løsningen ble en utradisjonell "redaktør-trio". På mange måter var jeg var på rett sted til rett tid.

Det har vært en enorm erfaring og jeg føler meg heldig som har fått lov til å oppleve så mye til tross for min unge alder. Mine kollegaer og Aller Meida har gjort arbeidsplassen helt unik! I går fikk jeg blomster og et stort kort med kollasj ala AD-Jeanette (bilde ovenfor) hvor baksiden var fylt med håndskrevet  hilsener. Slik oppmerksomhet varmer hjerte mitt! Heldigvis flytter jeg ikke langt fra redaksjonen, så savnet blir ikke så stort. Men, jeg vil gjerne benytte anledningen til å takke alle jeg har jobbet med de siste årene; tusen, tusen takk!

I STYLEmag har jeg hatt spennende utfordringer, i tillegg til at jeg har fått jobbe freelance for flere av merkevarene på huset. Nå er min tid i STYLEmag i skrivende stund over.  Men, dette er på ingen måte en trist dag for meg. Jeg har vært utrolig heldig som har fått nytt tilbud og undertegnet en ny kontrakt i Aller Media, i en ny avdeling, hvor nye utfordringer venter meg. Jeg kan nemlig endelig meddele at jeg er den nye Fashion Editoren for en helt ny digital plattform. En kvinnesite (motemagasin på nett) som har vært i utvikling i lang tid, og det er bare å GLEDE seg. Layouten er så lekker, oversiktlig og profesjonell, og nå blir et av mine oppdrag å gjøre innholdet minst like bra. Mine oppgaver blir mange: Jeg skal blant annet være programleder for et splitter nytt TV-konsept, jeg skal lage nettbaserte moteserier, i tillegg til at jeg skal produsere content på den nye digitale nettplattformen, som lanseres i starten av 2016. Dette er nok et bevis på hvordan Aller Media jobber innovativt, kreativt og nytenkende!

I tillegg føler jeg meg utrolig privilegert som får lov til å jobbe med Gjyri Helen Werp, som står i spissen for hele prosjektet. En beinhard, ambisiøs, utrolig dyktig og inspirerende dame, som har fått til vanvittig mye med ulike merkevarer. En mentor, kollega og venn jeg ser opp til. Jeg kan ikke annet enn å glede meg, og smile fra øre til øre(!!!)! Min første dag er allerede på mandag, og planleggingen er i full gang.

Nå er jeg lykkelig og gleder meg til alt jeg har i vente - håper dere vil være med på reisen!

13 thoughts on “Ny stilling signert!

 1. Erica

  Wow! Du er virkelig flink og inspirerende 🙂 Gratulerer så mye med ny jobb! Kommer til å følge med på den plattformen og kjenner jeg fordi det kan ikke bli annet enn bra når du er med 🙂 Goood helg 🙂 Og lykke til med første dag mandag.

  Reply
 2. Ann Kristin

  Gratulerer så mye med ny jobb, Darja! 😀 den virker utrolig spennende, og jeg tror den kommer til å passe deg veldig bra! Stå på! Masse lykke til i tiden fremover! Nyt helgen videre 🙂
  Klem, Ann Kristin

  Reply
 3. Sara

  Gratulerer så mye med ny jobb! Du er så flink???? Gleder meg så til å følge “med deg” på nye eventyr! Stå på!

  Nuss fra S

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *