New York City

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Nå pakker jeg kofferten til NYC og merker at jeg begynner å glede meg. Jeg har ikke besøkt favorittbyen min siden jeg bodde der for 4 år siden. Med andre ord er det på høy tid å reise tilbake, og i morgen tar jeg endelig turen over dammen.

Pudderrosa silkematerialer er pent plasset i kofferten, i tillegg til et helt lass med andre antrekk. Dere kan følge moteuken min i New York på Snapchat (darjabar), og så skal jeg prøve å oppdatere Instagram og blogg mellom slagene.

One thought on “New York City

  1. Marthe

    Super random spørsmål, men på snap i dag hadde du en frokostskål på hjemmekontor bildet ditt! Hvilke type gryn har du oppi der? De så så gode ut og så ikke ut som vanlig havregryn? 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *