My travel outfit

image

Ahhh, jeg elsker Paris! Jeg ankom Frankrikes perle i går til varmegrader, uteservering og liv i gatene. Å møte en slik atmosfære etter slafs og kulde kan jeg med hånden på hjerte si gjør meg til et nytt og lykkeligere menneske.

image

I skrivende stund er det dessuten Haute Couture i Paris. Det vil med andre ord si at det er mye gøy å se når motebransjens viktigste personer bærer sesongens nyeste kjoler, sko og vesker - Paris sine gater blir fort en catwalk i seg selv. Mens jeg trippet rundt på mine Dior-etterligninger, kunne alle russerne gosse seg med sine luksuriøse varianter...

Gleder meg til å oppdatere på et helt fantastisk opphold.

Turen er betalt av Dior 

6 thoughts on “My travel outfit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *