MY BEAUTY ESSENTIALS

Det er høst. Eller strengt talt er det faktisk snart jul. Med andre ord blir det mørkere ute. Kaldere. Og parallelt med værskifte endrer huden min seg. Hvert år. Den blir først og fremst tørr, samtidig som jeg kan få noen røde irritasjoner på bestemte steder i ansiktet.

For tre måneder siden bestemte jeg meg for å bytte hudpleieserie. Ettersom jeg er tidenes mest ubesluttsomme menneske måtte jeg ta flere runder med meg selv. Ikke minst google, lese, tenke.  Etter at flere venninner og bloggkollegaer hadde snakket varmt om Exuviance falt valget på denne serien.

Jeg tuslet innom Face It på Frogner hvor jeg unnet meg en ansiktsbehandling. Stolt fortalte jeg Sandra (hudpleieren) at jeg egentlig er ganske fornøyd med huden min og ikke har noen særlig problemer. Sandra nikket med, men påpekte raskt at jeg har en tørr hud og minnet meg på at jeg har noen ujevnheter i hudtonen.

Først nå, etter tre måneder, føler jeg at jeg har fått satt produktene på prøve og testet de ordentlig, og derfor kan dele mine erfaringer med dere. Mitt ønske har vært å få mer fuktighet til huden, glød og jevne ut hudtonen. Samtidig som jeg selvsagt ønsker å bremse hudens aldringsprosess (for det er strengt talt lettere å forebygge rynker enn å fjerne dem).

De siste tre månedene har jeg reist mer enn det jeg noensinne har gjort på et helt år. Det har vært intenst og mange flyturer. Huden min blir alltid tørr og får en snodig fargetone når jeg flyr, men det er et eller annet i produktene til Exuviance som har reddet meg.

Riktignok har jeg vært flink til å ha med meg kremer på flyet, superdeilig pads til å ha under øyene (Intensive eye treatment pads - har brukt disse så mye) og jeg har renset huden hver morgen og kveld, begynt med verdens beste toner og serum, samtidig som jeg har fulgt anbefalingene til Sandra slavisk.

Og det er kanskje det som skal til: Riktige produkter, profesjonell veiledning og dedikasjon fra min side. Det å gidde å ta den ansiktsmasken når man egentlig er supertrøtt eller vie ekstra oppmerksomhet til huden når man er på reise.

Exuviance har med tidens beste reisesett (altså, HALLELUJA) gjort det enklere for meg å bruke alle produktene jeg har fått anbefalt hele tiden. Både de til daglige rutiner, men også ulike fuktighes- og eksfolieringsmasker jeg bruker sjeldnere. For ofte når jeg har reist tidligere har jeg ikke kunne ha meg meg alt av produkter da de tar mye plass og stjeler vekt. Men, Exuviance har virkelig forenklet reisehverdagen min sånn sett.

Å innlede et forhold med Exuviance har vært en dans på roser, og jeg kan ikke annet enn å anbefale disse produktene videre. Huden min har ikke reagert på temperaturendringene som har vært, som jeg tror må være første gang siden jeg ble født. Den har i tillegg massevis av fuktighet selv etter lange flyturer og huden min har blitt jevnere. Jeg er ikke annet enn skikkelig happy med produktene og vil derfor anbefale disse til dere.

Huden er ikke noe som kan erstattes i senere tid og selv om man verken har rynker eller andre hudproblemer handler det om å forbygge det som kommer om 10 år. Med riktig hudpleie bevarer man sin ungdommelig glød lenger og investerer i fremtiden. Selv om det kanskje føles meningsløst å bruke endel penger på produkter nå, vil du takke deg selv i fremtiden.

Ta vare på deg selv og huden din, og møt vinteren med et smil du også! Xx Darja

2 thoughts on “MY BEAUTY ESSENTIALS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *