Moves Like No Other

image

image

imageNå er det to uker til jeg reiser på ferie til Florida og jeg gjør sommerbena klare med mye trening, bevegelse og Venus Swirl. Sistenevnte er Gillette Venus sin nyeste lansering - en barberhøvel som følger dine kurver og lettere kommer til på tricky steder, som knær og ankler. Den er skånsom mot huden, har en fin bevegelighet og kommer til overalt. Og det funker - for jeg har ikke lenger irriterende småhår som blir igjen på knærne og leggene mine er silkemyke, som aldri før!

Derfor er det så gøy at jeg får lov til å kjøre konkurranse på Instagram hvor dere kan poste et bilde (boomerang eller video), tagge #MovesLikeNoOther og #VenusSwirl, samt @darjabar så kan du vinne en bootcampøkt med meg, samt en hyggelig overraskelse. Som andreplass vinner 10 personer hver sin Venus Swirl - perfekt nå i sommer. Og husk at du må ha åpen profil på Instagram for å delta. Lykke til :)

Dress: Ganni. Shoes: Hermés. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *