Michael Kors

IMG_8528

Forleden var jeg så heldig å få lov til å hoste feiringen av butikken til Michael Kors, som åpnet på Karl Johan i oktober. Det ble en vellykket kveld med over 200 gjester som koste seg i flotte omgivelser til Maja Wik sin musikk og bobler i glasset.

Michael Kors er for mange kanskje mest kjent for veskene, som solgte over all forventing her i Norge og i hele verden forøvrig. Men denne kvelden var det spesielt viktig for meg å poengtere at Michael Kors er så mye mer enn et tilbehørsmerke. Hver sesong siden 1984 har Michael Kors vist fantastiske kolleksjoner på catwalken, hvor hans identitet kan skimtes på en mils avstand.

Inspirert av det glamorøse jetsetlivet tilbyr Michael Kors design som er sofistikert, ikonisk og moderne. Han forstår oss, forbrukerne, og han klarer å holde designet sitt interessant år etter år.

Selv har jeg alltid vært fan av merket og spesielt nøkkelplaggene vi ser sesong etter sesong: Bukser med vidde i bena, de klassiske trench-kåpene og de elegante blusene. Designet er en fin blanding av det feminine og maskuline, og man kan style og velge selv hva slags uttrykk man ønsker å formidle. Han designer nøkkelplagg som man kan ha i en årrekke, og som kan brukes i alle anledninger og styles om hverandre.

Rene linjer, iøyenfallende print og ulike teksturer er nøkkelsørger for spennende kontraster. Antrekket jeg har på meg her har nettopp disse moderne detaljene: Studsene på skjorten, det grove krokodille-lignende materialet på skjørtet og perlene på skoene; elementer som gir en spennende helhet.

Mannen bak merke har ikke prøvd å oppfinne hjulet på nytt, derimot har han vært tro til sin identitet i en årrekke.  Det tror jeg er veien til suksess; å være tro til seg selv, sin visjon og merkevare. Ikke rart at Michael Kors kan tilby alt fra klær og sko til solbriller, smykker og makeup! X

Photo: Thomas Qvale 

One thought on “Michael Kors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *