Matchy

rayban

a_b9o9431Jeg elsker todelte sett ettersom de er enkele å bruke både på jobb og til fest, samtidig som jeg føler at det automatisk gir et elegant tilskudd til antrekkene mine.
a_b9o9527

Det er fint å la genseren stå i kontrast til skjørtet og jakken, både når det kommer til farge og snitt. La tilbehøret være enkelt for et gjennomført og delikat uttrykk.

Photo: Marie-Paola Bertrand

5 thoughts on “Matchy

 1. Ida

  Hei Darja! Du eeelsker jakker og jeg eeelsker stilen din. Blir så sykt inspirert! Lurte på om du vil tipse om varme jakker nå når det går mot vinter. Hater typ Canada Goose og Parajumper (pga looken) men det er det eneste som varmer skikkelig. Hvilke typer jakker går du for og kan du anbefale noen merker?

  Reply
  1. Darja Barannik Post author

   Hei Ida! Så utrolig koselig å høre at du blir inspirert 🙂 Det blir jeg glad for! Jeg må lage et innlegg på vinterjakker snart, men sånn i farta kan jeg si at jeg elsker boblejakken min fra Lempelius. Totême og Never Denim har også to kule boblejakker, som er i butikk nå. Annet enn det vil jeg si at ullkåper er og blir mine favoritter! Klem

   Reply
 2. Shloka

  I’m loving the colour combination here! Looks so chic! Plus the extreme V neck and the leopard print just adds the most amazing vibe!

  x
  Shloka
  thesilksneaker.com

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *