Layers

DarjaB

IMG_2200_1

Det er så uinspirerende å kle seg når det er kaldt og mørkt ute. Det blir mye lag-på-lag, som for så vidt både er kult og deilig, men man blir jo litt lei.

Kjæresten og jeg ga hverandre tur til en valgfri destinasjon i julegave. Vi har egentlig sett på tur til Italia, men akkurat nå vil jeg til sol, varme og kritthvite strender ikledd sommerkjole og sandaler. Forslag og tips tas imot med stor takk!

Photo: Jakob Landvik

5 thoughts on “Layers

 1. Marie

  Gratulerer med pris – så velfortjent! Du har en helt unik og særegen stil, og det er virkelig morsomt å følge deg! En markant norsk moteprofil: Bravo! I tillegg er det en fornøyelse å lese bloggen din, rent språk og enkle gode tekster.

  Og så (til det kjipe spørsmålet!) skulle jeg så gjerne visst hva du har på deg her, alle tre lag?

  Marie

  Reply
  1. Darja Barannik Post author

   Tusen hjertelig takk for veldig hyggelig melding, Marie! Det er så koselig, og jeg setter stor pris på det.

   Det er absolutt ikke et kjipt spørsmål; den grå genseren er fra Holzweiler, blå med glidelås er fra Totême og boblejakken er fra Hope.

   Klem Darja

   Reply
 2. Åse

  Hvor i Italia hadde dere tenkt dere? Kan du ikke skrive noe om hvor du ønsker å reise eller flotte reisemål du allerede har besøkt? Noen trenger litt inspirasjon til ferier, hint-hint. Har ikke vært disse stedene selv, ,men drømmer om “the Chedi Muscat” et hotell i Oman. Eller Andam Islands mellom India og Myanmar.

  Reply
  1. Darja Barannik Post author

   Nå tenker vi kanskje at vi skal til Venezia – tror det er veldig romantisk! Jeg kan lage en reisepost senere, hvor jeg tar for meg ulike destinasjoner jeg har besøkt. Klem Darja

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *