Krogh Optikk

Som høstens og vinterens veksling i vær og temperatur, varierer jeg antrekkene mine like hyppig fra dag til annen. Samme gjelder mitt valg av briller til antrekket mitt. Brillen er et verktøy som bidrar til å forme, komplimentere og fremheve antrekket – akkurat som et hvilket som helst tilbehørs funksjon. Da brillen sitter midt i ansiktet, vil jeg anbefale å finne frem til en innfatning som best kler din ansiktsform.

Når det er sagt, synes jeg det likevel er gøy å være leken og eksperimentere med form og fasong. Fra mitt synspunkt – og erfaring – er alt som kjennes behagelig på kroppen, det riktige for deg. Når du selv føler deg vel, følger god utstråling, selvtillit og eierskap til egen kropp og stil med.

Ikke glem å lese artikkelen jeg har skrevet for Krogh Optikk om sesongens kuleste trender, hvor jeg også har tolket trendene og stylet meg sjæl. Du finner hele artikkelen HER!

5 thoughts on “Krogh Optikk

 1. Anette

  Hei,

  Pelskåpen er helt fantastisk! Jeg vurderer å kjøpe den, men er litt usikker på hvor anvendelig den er?

  Reply
  1. Darja Barannik Post author

   Det er jo en kåpe som passer fint til hverdags med boots og jeans, samtidig som du kan bruke den til fest. Den er forholdsvis enkel å bruke spør du meg, men den gjør selvsagt mye ut av seg. Spørs jo litt hva du trenger 🙂 Xx

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *