Copenhagen Fashion Week

image

image

image

image

Siste forberedelser før København Fashion Week. Det er et par timer til avreise og kofferten er selvsagt fortsatt tom... På tide å speede opp!

Gleder meg så mye til å se kolleksjonene til mange av mine favorittmerker. Håper dere vil følge med på snapchat (darjabar), Instagram og her på nettsiden.

8 thoughts on “Copenhagen Fashion Week

 1. Ida

  Hei Darja! Bloggen din har raskt toppet listen over mine favorittblogger (ehm, jeg mener selvfølgelig nettsider hehe) og jeg liker virkelig alt ved den. Du er så utrolig pen, stilen din er inspirerende, bildene er nydelige og du skriver lett og ledig. Jeg digger det! Vet ikke om dette er noe du planlegger å skrive om eller om det er i tråd med visjonen for bloggen din, men jeg er veldig nysgjerrig på hvilke sminke- og skjønnhetsprodukter du bruker i hverdagen! Hilsen Ida 🙂

  Reply
  1. Darja Barannik Post author

   Hei Ida!

   Tusen hjertelig takk for tidenes koseligste melding – du får meg til å smile fra øre til øre! Setter så utrolig stor pris på din tilbakemelding, ikke minst at du kommer med forslag til innlegg. Jeg har planer om å dele flere av mine skjønnhetsrutiner med dere, men har allerede laget noen innlegg på dette her:

   https://www.darjabarannik.com/get-that-glowing-skin/
   https://www.darjabarannik.com/eyes-and-brows/
   https://www.darjabarannik.com/that-sexy-color/
   https://www.darjabarannik.com/pink-blush/

   Ønsker deg en strålende uke!

   Klem Darja

   Reply
   1. Ida

    Wow! Visste ikke at du allerede hadde laget innlegg om dette. Spennende! Skal kose meg med de postene! Tusen takk for svar. Ha en nydelig uke! Hilsen Ida 🙂

    Reply
 2. Helene

  Utrolig mange fine bilder her <3 (!!) veldig morsomt å følge med. Lurer på hvor kalenderen er fra? Den sorte?
  Klem

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *