Julegaver til han som har alt

Hvert år er det like vanskelig å finne gaver til det mannlige kjønn - slik er det i alle fall for meg.  For hva gir meg til de som aldri ønsker seg noe eller rett og slett har alt? Vel, jeg har gått i tenkeboksen og kommet frem til noen koselige gaver.

Først og fremst skal alle gutter ha en fin morgenkåpe (kjæresten min er enig, og han ønsker seg faktisk en til jul (riktignok etter en påminnelse fra meg)), for det finnes ikke noe koseligere enn å traske rundt i morgenkåpen etter en dusj søndags morgen. Og når du først er i gang i baderomsavdelingen kan du like gjerne slenge med såpe (Rituales sin dusjsåpe er en av våre favoritter her i huset, skummer og lukter digg), skrudd eller en body lotion. Pysj og tøfler faller i samme segment og er ønsket av alle menn (de vet det bare ikke selv).

Ellers slår det aldri (og jeg mener aldri) feil med alt i gode kasjmirkvaliteter; sokker, gensere, skjerf - ja, til og med capser får du i det myke materialet. Og siden typen min har bursdag på en så kjip dato som 29.desember må jeg også tenke på bursdagsgave midt i julehandelen... Ettersom han har slitt ut et par sko fra R. M. Williams kan han glede seg over at jeg har kjøpt et nytt, semsket par til han (den mørkebla varianeten) og resten får forbli en overraskelse. Ikke det at jeg tror han leser bloggen min så nøye akkurat, ha ha.

God julegaveshopping, og goooood jul! Xx

One thought on “Julegaver til han som har alt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *