JEG VANT

4a1a9181

Dere er virkelig verdens beste lesere - tusen takk for at dere har stemt meg frem til Norges "Style Icon of the year" i forbindelse med Zalando Blogger Awards. Jeg vant rett og slett hele sulamitten i Norge, og bare det i seg selv er veldig stas!

4a1a9149

Men, det hadde selvsagt vært kult å stukket av med seieren i den nordiske finalen, hvor jeg skal konkurrer mot Danmark, Sverige og Finland i København om noen uker. Dette er siste del av konkurransen og jeg trenger litt drahjelp fra dere, igjen. Jeg setter ekstremt stor pris på enhver stemme og hadde blitt så glad om nettopp du tok deg noen sekunder for å stemme på meg HER (og du vil automatisk være med i trekningen av et gavekort på Zalando).

La oss sette Norge på kartet og vise at vi også kan kle oss. Tusen hjertelig takk for all hjelp - stem, stem, dersom du synes jeg fortjener tittelen, selvsagt! X Darja

 Dress and shoes: Mardou & Dean. Earring: Mango. 

Photo: Alexander Norheim

5 thoughts on “JEG VANT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *