JEANS PERFECTION

weekday3

Jeg har prøvd titall jeans og trålet mange butikker på jakt etter den perfekte jeansen. Alt skal liksom klaffe - kvaliteten, passformen og snittet. Ikke minst vasken.

IMG_6636Weekday har nå kommet med en ny jeanskolleksjon, hvor buksene er laget av mer bærekraftig denim enn tidligere. Kolleksjon består av fem ulike modeller, og jeg har plukket ut mine favoritter, testet dem og gjort meg opp en mening.JeansJeansen jeg har på meg her, Way, er blant favorittene. Den rekker meg akkurat under navelen, er perfekt (!) i fargen og sitter som et skudd (dessuten er prisen bra, hurra). Jeg vil anbefale å gå for en størrelse mindre enn hva du pleier da jeansen utvider seg litt.

Min nye favorittjeans blir med meg til Paris - perfekt til en mørk blazer og skyhøye hæler til fest, samtidig som den er kul med en hvit t-skjorte og skinnjakke. Eller stylet slik jeg har gjort her til jobb. Du kan kjøpe buksen her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *