J.W ANDERSON

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

I dag ble jeg endelig gjenforent med denne bebisen, som jeg forelsket meg i da jeg så J.W Anderson sin kolleksjon i Paris i fjor. Har trippet siden da og ventet på at denne skulle komme i butikk. Da YME ringte og sa vesken var ankommet lokalet var det bare å hoppe i bilen og komme seg til butikk for å sikre seg denne skjønnheten.

Processed with VSCO with a6 preset

Jeg elsker veskene til J.W Anderson og har flere modeller stående på ønskelisten. Kanskje ikke den smarteste investeringen midt i leilighetsmøblering, men det er viktig å gi seg selv en klapp på skulderen i ny og ned. Eller hva? Ja. Det er deilig å se at butikkene fyller seg opp med nyheter, friske farger og lettere materialer. Merker det klør i fingrene: Vil ha vår, sol og nye klær! God helg da, dere xx

2 thoughts on “J.W ANDERSON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *