I NEED YOUR HELP

Jeg trenger deres hjelp: Etter at jeg har deltatt på de skandinaviske moteukene sitter jeg på masse materiale jeg skal dele med dere, ikke minst ny inspirasjon og motivasjon. Jeg synes det er så gøy å blogge nå som jeg er hjemme en liten stund og faktisk har tid til å oppdatere dere hele tiden. Men, jeg lurer veldig på hva dere ønsker å se mer av her på bloggen? Hadde satt så stor pris på innspill. X Darja

28 thoughts on “I NEED YOUR HELP

 1. Ann Kristin

  Jeg synes også antrekksbildene er vakre, og gir masse inspirasjon 🙂 utenom det kunne jeg ønsket meg bilder fra reisene; mat, arkitektur, interiør. Ellers runway-bilder og gatemote 😀 gleder meg på updates <3 GOD HELG! klem fra Trondheim

  Reply
 2. Tine

  Finner MASSE inspirasjon på bloggen din, skulle bare ønske du var litt flinkere til å skrive hvor klærne/skoene/veskene osv er fra når du legger ut antrekksbilder, da hadde jeg blitt super glad 😀 Ellers hadde det også vært gøy å lese om hvor du spiser eller hvor du gjerne shopper når du er på ferie i utlandet, kanskje du har noen skjulte perler i typ Paris, New York, København som du kunne tipset oss om. xx

  Reply
  1. Darja Barannik Post author

   Så hyggelig å høre, Tine! Tusen takk 🙂 Husk at du alltid kan spørre meg hvor ting er fra så lover jeg å svare deg. Ja, jeg skal bli flinkere å lage litt flere reiseguider. Xx

   Reply
 3. Charlotte

  Tips om hvordan du styler dine øyenbryn. Hvilke produlter du bruker evnt hvor du napper/vokser etc :-)! Gjerne og interiør nettsider du liker å shoppe på

  Reply
 4. Martine

  Hvordan du sminker deg, hva du bruker osv og hvor det vakre hårbåndet du har hatt på instastories om dagen er fra!

  Gjerne også jeans tips, osv

  Reply
 5. Ulrika

  Hej Darja! Jag tycker inläggen i din blogg är superbra allihopa! Men jag stör mig så mycket på den där kanten eller headern som liksom “ramlar ner” när man scrollar neröver. Är det kanske bara på min dator? Den tar nästan halva skärmen för mig och jag tycker det blir svårt att se bilderna ordentligt när jag bara ser halva.
  Tack för en strålande blogg och jag önskar dig en fin dag. /Ulrika.

  Reply
 6. Nanna

  Jeg eeelsker bloggen din og bildene dine! Du , bildene dine, klærne og fargene er så herlig og forfriskende i en grå hverdag 🙂

  Jeg liker veldig godt inpirasjonsbilder og de siste trendene du ser på catwalken, og dine tanker rundt trender og farger..<3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *