HOME INTERIOR

inpiration

Vi har sett etter ny leiligheten i det som føles en evighet. For tre år siden begynte vi å snakke om at det var på tide å flytte på seg. Starte på nytt. Få bedre plass. Skape noe sammen. Det ble en lengre prosess enn vi hadde planlagt. Vi fant liksom aldri det riktige objektet, og når vi først gjorde det gikk det x antall kroner over takst. Da vi endelig fant drømmeboligen på Frogner har det vært andre faktorer som har forsinket prosessen.

interior

Derfor bestemte jeg meg før jul om å oppgradere leiligheten vi bor i nå.  Jeg satte meg foran macen en tirsdagskveld med litt godt i glasset og raidet Pintrest.  Deretter bestilte jeg fantastiske tepper, nyyydelig sofa i intet annet enn grønn velur, nye blå fløyelsstoler, en rosa puff og noen andre småting for å pynte opp leiligheten. Jeg kan nesten ikke vente til bestillingen kommer om noen uker.

interior3

Nå gjenstår det bare å oppgradere med noen pene speil, finne et nytt stuebord og flere bilder som kan pryde veggen. Kom gjerne med forslag til hvor jeg kan kikke etter fint interiør!  Jeg har også satt i gang et aldri så lite garderobeprosjekt (mer om det senere).

interor2

Har dessuten lyst til å male hele leiligheten før møblene ankommer, men vi blir ikke helt enige her hjemme. Er det nødvendlig å bruke ressurser på oppgradering før vi skal flytte? Ja, mener jeg. Nei, mener min bedre halvdel. Livets dilemmaer, altså (he he)... Ønsker dere en deilig helg!

Photo: Pintrest 

5 thoughts on “HOME INTERIOR

 1. Malene

  Du må dele litt mer av hvor du bestiller fra etc,
  og gjerne vis når det ankommer. Ja til interiør inspo:)

  Reply
  1. Ella

   Støtter kommentaren over. Innlegget er inspirerende, men det hadde vært nyttigere med lenker til butikker osv 🙂

   Reply
 2. Helene

  Så gøy!! Hvis leiligheten blir freshere av et strøk med maling, kan jo det virke positivt inn på pris når dere skal selge.. brukte jeg som argument ? Funket bra! Jeg kjøper masse småpynt på etsy, søker du på Hollywood regency og så filtrere etter home and living ovs kommer det opp masse glam-pynt, art deco er også bra søkeord for litt unike ting! Gleder meg til å se! Spesielt den rosa puffen??

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *