HOME AWAY FROM HOME

Å feriere i en storby som byr på mange spennende opplevelser er for meg den perfekte ferie. Fordi det er gøy å utforske byen: Å kunne vandre rundt i gatene og suge til seg den flotte arkitekturen, de fine parkene, menneskene, kulturen; alle inntrykkene. Jeg kan fort bli overveldet av alle de spennende nye stedene, gatene, byggene, for ikke å snakke om det store utvalget av hyggelige kafeer og restauranter. Derfor er det perfekt å noen dager kunne trekke seg litt tilbake til et lunt sted som føles hjemme. Frogner House Apartments tilbyr leiligheter som, i motsetning til hotell, gir en følelse av å være hjemme.

Flotte leiligheter med brukervennlige moderne kjøkken har kanskje mye med dette å gjøre. For hvor behagelig er det ikke å kunne lage middag hjemme når man er på ferie? Misforstå meg rett, jeg elsker å spise ute på restaurant, men noen ganger er det så utrolig deilig å kunne handle inn masse god mat, tilberede maten sammen med familie, kjæreste eller venner, sette seg ned rundt et middagsbord og bli sittende så lenge man selv ønsker. Man kan i alle fall unne seg valget: Skal jeg/vi spise hjemme eller ute i kveld? Og det mener jeg er en stor frihet i seg selv.

Frogner House Apartments har en så sentral beligenhet at alt virker nærme. Uansett hvor i sentrum du har tenkt deg, trenger du ikke mer enn maks 10 minutter på å komme deg dit. I tillegg finner du mange hyggelige lokalforretninger i nærheten som tilbyr alt fra dagligvarer og spisesteder til bibliotek, teater, museer og gallerier, samt beauty-salonger og high-end fashion. Og med bysykkelstativ rett rundt hjørnet, kommer du deg garantert til møtet uten å komme for sent.

Hos Frogner House Apartments får du frokost levert på døra hvis du ønsker å unne deg litt ekstra. Deres slagord “Home when you’re not” bekrefter nettopp følelsen leilighetene gir - du føler deg fort hjemme fordi alt er tilrettelagt. Det er stor plass og innredningen er balansert og består av alt man trenger, og interiøret er moderne og fleksibelt. Det er en selv som gir hjemmet sjel, og dette er også tilrettelagt for hvis man skal bo her over lengre tid. Kan virkelig anbefales for et lengre opphold eller gateway - her finner du rabatter til ditt opphold!

Tips to my international readers: Frogner House Apartments is a company that provides beautiful and stylish apartments furnished with delicate interior, a modern kitchen, and everything you need in a house to feel relaxed and at home. The locations of these apartments are in the heart of Oslo City, and it will strictly take you maximum 10 minutes to get where ever you are heading. These apartments are perfect if you are visiting Oslo as a tourist, but also if you are planning on a longterm stay in Oslo. I strongly recommend Frogner Apartments for both citizens of Norway and my international readers if you are to visit my wonderful hometown Oslo. Get your discount here!

10 thoughts on “HOME AWAY FROM HOME

 1. Nina

  Hei! Jeg leste et sted at du egentlig er fra St. Petersburg. Har selv foreldre derfra og føler sterk tilknyttning dit selv om jeg bare reiser dit på ferie. Lurer på, av ren nysgjerrighet, hva forholdet ditt er til byen og om du reiser dit ofte? 🙂

  Ellers må jeg også si tusen takk for at du inspirerer, gleder meg alltid til å klikke meg inn på bloggen din!

  Reply
  1. Darja Barannik Post author

   Jeg har foreldre derfra, samt at jeg ble født der, men var riktignok bare noen måneder da vi flyttet til Norge. Føler jeg har ganske sterk tilknytting til Russland – innmari glad for å ha innsikt i en annen kultur og historie. Da jeg var yngre var jeg på hytta til bestemor utenfor St.Petersburg hver sommer i nesten to måneder, samt at jeg bodde der et semester på utveksling da jeg studerte på Universitet i Oslo. Ellers er jeg der kanskje en gang i året 🙂

   Reply
 2. Marthe

  Hei Darja,
  Litt of topic her men jeg har lagt merke til at du har noen veldig fine basic T-Shirts og hva kaller man det langermet T-shirts (enkle gensere) både hvite og sorte, hvor kjøper du disse? (Merke)
  Du er altså virkelig Norges best kledde og mest inspirerende! Keep up the good work og del gjerne fine små hverdagsglimt av fritid, trening, kost og hjem, innimellom mote og skjønnhet innlegg <3

  Reply
  1. Darja Barannik Post author

   Tusen takk for verdens hyggeligste ord, det setter jeg så stor pris på! Elle & Il, Tom Wood og By Malene Birger har så mange fine t-skjorter og tynne gensere 🙂 x

   Reply
 3. Cecilia

  Hei! Kan jeg spørre om hvor toppen på det øverste bildet er fra? Tipper buksene er fra Missoni? 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *