GIRLS GIRLS GIRLS

Hei og god mandag! Da sitter jeg godt plassert ved den nye kontorpulten min og tar fatt på en haug med ting før snuten vender til New York i morgen. Jeg har hatt tidens travleste uker med mye reising og jobb. De siste ukene kan jeg tale på en hånd hvor mange netter jeg faktisk har sovet i egen seng, men for all del - denne reisingen gir både inspirasjon og glede.

Moteukene i København, Oslo og Stockholm er vel gjennomført, og jeg rakk til og en weekend-tur til Marbella i helgen. Nå er jeg hjemme i 24 timer for å pakke om kofferten før jeg skal på moteuken i New York. Jeg reiser ned til en av mine favorittbyer sammen med en gjeng fine jenter - det er virkelig så hyggelig at jeg har fått meg både flotte kollegaer, men også gode venninner gjennom jobben min. Denne ganger tar jeg med macen, så jeg lover å holde dere oppdatert x

Photo: Daniel Bruno, The Urban Spotter

One thought on “GIRLS GIRLS GIRLS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *