Get that glowing skin

[caption width="733" id="attachment_2046" align="aligncenter"] Foto: Einar Aslaksen[/caption]Lanôme Miracle Cushion ble fort min favoritt i sminkepungen! Dette er en flytende, kompakt foundation som påføres med en myk svamp. Den dekker ujevnheter, gir et naturlig resultatet og massevis av glød.

image

Jeg elsker når foundationer som gir energi til ansiket, i tillegg til at det nesten ikke ser ut som om man har sminke på. Jeg bytter mellom CC Creamen fra Chanel og denne. Det eneste jeg kan sette fingeren på er at den ikke varer like lenge som tradisjonelle foundationer.

image

Nedfor er tre andre gode produkter. Tom Ford sin Illuminating Primer er virkelig helt fantastisk! Den tilfører huden min så mye glød, i tillegg til at den jevner ut huden og sørger for at sminken sitter lengre. Nå i sommer har jeg brukt den alene (uten sminke) for et naturlig resultat.

image

Serumet fra Dior bruker jeg morgen og kveld. Produktet gir huden en silkemyk følelse og tilfører fukt. CC Creamen fra Chanel er godt egnet til å dekke ujevnheter, tilfører fuktighet og har høy SPF. På sommerhalvåret synes jeg det er deilig å holde sminken minimal og bruke kremkonsistens som tåler høy temperatur uten å smelte. Dessuten lukter den skikkelig digg!

6 thoughts on “Get that glowing skin

 1. Brita

  Digger de siste innleggene dine! Elsker å se hva andre bruker av skjønnhetsprodukter.
  Selges Tom Ford primeren noe sted på nett eller bare i butikk i Oslo?

  Reply
  1. Darja Barannik Post author

   Så hyggelig å høre! Har mere som kommer senere. Du får tak i Tom Ford sin primer hos Gimle Parfymeri i Oslo, men den kan også bestilles på nett. Klem Darja

   Reply
 2. Adelen

  Kan jeg spørre om hvilken modell du har i Raybans solbrillene dine og evnt størrelse?
  Fortsatt god ferie:)

  Reply
  1. Darja Barannik Post author

   Så hyggelig, Maria! Akkurat nå har jeg 03 (blir ganske mørk om sommeren), men jeg pleier å bruke den som er hakket lysere. Fortsatt god sommer!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *