I found the perfect Christmas Tree

Jeg har vokst opp med juletradisjoner som ikke skal køddes med. Og tradisjonen som sitter klarest i minnet er jakten etter det perfekte juletreet. Mamma har alltid hatt sine meninger om edelgranen vi har hatt hjemme: Høyden, størrelsen, tykkelsen og for ikke å snakke om de tette grener. Ja, jakten på det perfekte juletreet har vart i timesvis. Mammas forfengelighet for det  perfekte treet har selvsagt gått i arv: Jeg vet akkurat hvordan drømmetreet ser ut.

Så kom dagen jeg for første gang i hele mitt liv skulle ha et juletre i eget hjem: Den edelgranen skulle være identisk som den jeg hadde vokst opp med, men så enkelt viste det seg å ikke være. Det ble faktisk tårer og høylytte diskusjoner her i heimen...

For ja, min bedre halvdel hadde aldri hørt om noe dummere og kunne ikke forstå hva jeg tenkte med. Vel, jeg har forstått at fjerde etasje uten heis ikke egner seg for ekte trær når julen er over. For ikke å snakke om de titalls tusen dyrene som tydeligvis levere i granen.

Min kjære Gine Margrethe hadde akkurat postet et bilde av sitt juletre på Instagtam, og jeg var grønn av misunnelse. Ikke faen om jeg skulle ha en jul uten juletre. Jeg ringte Gine for å dele min frustrasjon over Pete, og hun roet meg kjapt ned - treet deres var nemlig fake. - HÆ? Jeg trodde aldri et uekte grantre kunne se så fint ut, men man lærer visst så lenge man lever...

Jeg kastet meg i bilen neste sekund og dro til Plantasjen hvor Gine hadde kjøpt treet sitt, og med meg hjem ble et identisk tre. Det var høyt, stort, tykt og grenene var tett i tett. Treet hadde til og med ferdigmonterte lys. Og jeg, jeg ELSKER treet mer enn noe annet. Jeg sitter og beundrer det hver dag, og vet dere hva - det gjør kjæresten min også! Dessuten slipper vi å diskutere om hvem som skal rydde og støvsuge all bøss - dette treet vil vi ha glede av i en årrekke.

Nei, nå kan julen bare komme! GOD JUL!

9 thoughts on “I found the perfect Christmas Tree

  1. Carina

    Hei:) Jeg sendte deg tidligere et spørsmål om hvilken farge du har på veggene i garderoben din? Håper veldig på svar:)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *