My everyday beauty essentials

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with b3 preset

 Nå som sommeren er her bruker jeg stort sett lite sminke og annet dill dall, men det er noen produkter jeg er avhengig av. Den praktiske roll-on parfymen fra det franske merket Repetto er helt fantastisk.Processed with VSCO with b3 presetJeg har fått så mange komplimenter for duften og er personlig helt forelsket i lukten selv. Dessuten er den perfekt å ha med seg i vesken og på reiser. Et must have!Processed with VSCO with x3 presetØyenbrynsgele er jeg avhengig av. Det må jeg bruke hver dag. Brynene mine har lange, rufsete hår og kommer fort ut av kontroll uten geleen. Tidligere har jeg brukt en gjennomsiktig variant fra Mac, men denne fra Lancôme (sponset) har litt farge i seg, som gjør at brynene blir fyldigere og pene. Øreringer bruker i alle slags størrelser og modeller - favoritter, som gir liv til ansiktet.

2 thoughts on “My everyday beauty essentials

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *