ELLE & IL

Er det en ting jeg sverger til i klesgarderoben er det basisplagg i gode kvaliteter. Dere vet - de plaggene som ser fine ut vask etter vask, og som holder seg like pene i passformen, snitt og materiale. Elle & Il levere nettopp sånne basisplagg.

Den første t-skjorterten fra Elle & Il kjøpte jeg kanskje får tre år siden, og den har vært med meg på utallige ferier, fashion weeks og jobbsituasjoner, og den er fortsatt like god som ny den dag i dag. Med andre ord kan jeg virkelig stå inne for produktet jeg anbefaler dere.

Nå har Elle & Il riktignok utvidet til fire kolleksjoner i året og jeg har fått flere tilskudd i garderoben min: Nye bluse- og skjortemodeller er allerede flittig brukt, samt mer pyntet plagg i flotte materialer og snitt, som enkelt kan styles opp til fest og ned i hverdagen.

SHOP: Lingenseren og -skjørtet jeg har på bilde finner du her og den andre genseren finner du her! 

Xx Darja

3 thoughts on “ELLE & IL

 1. Amalie H

  Trist at du var flinkere å oppdatere og mer inspirerende FØR du startet å blogge på heltid. Fler ekte antrekk og enkle stylingstips, til f.eks innlegget om hvordan du klipte jeansen den for å få den to ulike lengder fremme og bake. Den Darja, som ikke var overfylt av luksusvarer og annonseinnhold er det lenge siden jeg har sett.

  Reply
  1. Darja Barannik Post author

   Det har blitt enklere for meg å “blogge” via Instagram, rett og slett. Men jeg skal skjerpe meg her på bloggen og prøve å komme med alle de gode (og budsjettvennlige) tipsene jeg har.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *