DRØMMEKLOKKA

OMEGA. Jeg må klype meg i armen. Jeg er så ydmyk og stolt over å få jobbe med OMEGA (ja, det skrives med store bokstaver) Watches. En merkevare jeg har beundret i så lang tid og drømt om at én dag - ja da skal jeg ha en eksklusiv, herreinspirert klokke rundt håndleddet. Nettopp fra OMEGA.

img_5143

Dette eventyret begynte med en pangstart på en førsteklassestur til Beijing hvor jeg fikk ta del i universet til OMEGA. I løpet av oppholdet ble jeg kjent med “ OMEGA-familien”, fikk et innblikk i deres visjon, moral og design- og teknologiprosess. I tillegg fikk jeg intervjue presidenten av selskapet og møte Nicole Kidman som har vært ambassadør for merkevaren i en årrekke. Og jeg er intet annet enn mektig imponert. Menneskene som både jobber og er tilknyttet OMEGA gjenspeiler merkevarens verdier i et miljø som er vennlig, ekstremt inkluderende og varmt.

img_5146

I over 100 år har OMEGA vist et stor engasjement for kvinneklokker og utvikling av disse, noe som har resultert i eksepsjonell teknologi og fantastisk design. Håndarbeid og innovasjon i ypperste klasse og presisjon i hver minste millimeter. Arbeidet jeg refererer til er et kunstverk i seg selv.

img_5154

Som et av verdens mest luksuriøse og ledende klokkemerker er OMEGA opptatte av å gi tilbake til samfunnet. Siden 2011 har de blant annet støttet Orbis International og “Flying Eye Hospital” som er et mobilt sykehus som er pionerer i den globale øye-omsorgen. Barn og unge får stor støtte og hjelp fra helsepersonell - et initiativ som selvsagt varmer hjerte mitt.

img_5152

Personlig har alltid elsket klokker, smykker og tilbehør generelt. Det enkle, feminine og personlige ved luksuriøse skatter. Selv om jeg har hatt mange klokker på armen opp igjennom årene er det ingen som kan sammenlignes med min Aqua Terra: Mørk og mystisk perlemorskive kombinert med elegante og feminine diamanter innrammet i robust stål. Baksiden er gjennomsiktig slik at jeg kan nyte urverkets mekanisme og detaljer.

aquaterra

Drømmeklokken forlater rett og slett sjeldent armen min. Den har blitt en del av meg. Og det kan høres banalt og rart ut, men det er sant. Klokken har blitt en personlig eiendel jeg virkelig elsker. På en helt annen måte enn hvilken som helst veske eller kåpe jeg har investert i.

Watch: OMEGA. Tunica: Tom Wood. Pants: FWSS. Earring: All Blues. Bag: Gucci. Sunglasses: Paul Smith/ Krogh Optikk. 

Photo: Janka Polliani

One thought on “DRØMMEKLOKKA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *